ΕΤΑΙΡΙΑ      ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ      ΝΕΑ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Home Page mail english
 
   ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
   ΘΕΡΜΑΝΣΗ
   REHAU
 
  ενδοδαπέδια REHAU
  σκούπα REHAU
  σωλήνες REHAU
  υλικά REHAU
   ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
   SIEMENS
   ΑΣΥΡΜΑΤΑ PERRY
   ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
   ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
   ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΑΠΑΝΩΝ
   ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
   ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
   ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
   ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ
   ΗΛΙΑΚΑ - BOILER
   ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗ
   ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΙΝΟΧ
   λύσεις SMITH'S
   συστήματα WOLF
   
   
  NEWSLETTER
   
  Συμπληρώστε το e-mail
σας για να λαμβάνετε το
newsletter της εταιρίας μας
 
   
 
 
   REHAU

Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ εταιρία αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης με δικά της εκπαιδευμένα συνεργεία και υλικά της εταιρείας REHAU.
Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι το πιο ιδανικό σύστημα γιατί θερμαίνει τον αέρα αφ’ ενός ομοιόμορφα σε όλο το χώρο κατά την οριζόντια έννοια και αφ’ ετέρου περισσότερο από το δάπεδο και μέχρι ύψος 1,80 και λιγότερο κοντά στην οροφή. Η θέρμανση δαπέδου πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλο σύστημα την κατανομή αυτή, πραγματοποιώντας την παλιότερη επιθυμία "ζεστά πόδια - κρύο κεφάλι".

 

Στο σύστημα αυτό, το ζεστό νερό θερμοκρασίας προσαγωγής 45 - 55°C, περνά μέσω σωληνώσεων, που επιτυγχάνουν καλή θερμική επαφή με τα δομικά υλικά του δαπέδου το οποίο θερμαίνεται και μετατρέπεται σε θερμαντικό σώμα. Η μέγιστη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δαπέδου είναι 26 - 32°C (26°C σε υπνοδωμάτια και 32°C στα μπάνια) δηλαδή χαμηλότερη από την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος, εξασφαλίζοντας ένα αίσθημα ευεξίας και άνεσης.

Η θέρμανση δαπέδου ενδείκνυται επίσης για καταστήματα, γραφεία και κατοικίες στα οποία δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος ή δεν είναι επιθυμητή η τοποθέτηση εμφανών θερμαντικών σωμάτων.
Επίσης είναι η μόνη μορφή θέρμανσης που μπορεί να εφαρμοστεί σε ανοικτούς χώρους (όπως σε ημιυπαίθριους χώρους, πεζοδρόμια, αεροδρόμια, γήπεδα κλπ.) καθώς και για προστασία από παγετό.

 
 
Εταιρία | Επικοινωνία | Φυσικό Αέριο | Θέρμανση | Ενδοδαπέδια Θέρμανση | Κλιματισμός | Θερμιδομέτρηση | Τεχνική Υποστήριξη | Υπηρεσίες Θερμιδομέτρησης
© 2006 Telethermansi A.E. All Rights Reserved Created by Hellas Internet