ΕΤΑΙΡΙΑ      ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ      ΝΕΑ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Home Page mail english
 
   ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
   ΘΕΡΜΑΝΣΗ
   REHAU
   ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
   SIEMENS
 
  ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ
  προϊόντα SIEMENS
  SIEMENS SET
  ηλεκτροβάνες SIEMENS
  ΤΕΧΝΙΚΑ - MANUALS
   ΑΣΥΡΜΑΤΑ PERRY
   ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
   ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
   ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΑΠΑΝΩΝ
   ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
   ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
   ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
   ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ
   ΗΛΙΑΚΑ - BOILER
   ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗ
   ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΙΝΟΧ
   λύσεις SMITH'S
   συστήματα WOLF
   
   
  NEWSLETTER
   
  Συμπληρώστε το e-mail
σας για να λαμβάνετε το
newsletter της εταιρίας μας
 
   
 
 
   SIEMENS SET

ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΕΣ SIEMENS
 


Ο ηλεκτρονικός κατανεμητής (σχ. 1) παρέχει υψηλής ακρίβειας μετρήσεις. Στο εσωτερικό του κατανεμητή υπάρχει ενσωματωμένη υπολογιστική μονάδα. Το ηλεκτρονικό του υπολογιστή έχει προγραμματισθεί με δεδομένα ανάλογα του θερμαντικού σώματος που θα τοποθετηθεί.
Δύο αισθητήρια θερμοκρασιών είναι τοποθετημένα στην διάταξη, ένα θερμόμετρο εξωτερικού χώρου και ένα θερμόμετρο για το σώμα. Οι υπολογισμένες τιμές μετατρέπονται σε αναγνώσιμες ενδεικτικές τιμές.
Οι μονάδες ενέργειας αποτυπώνονται στην οθόνη υγρών κρυστάλλων η οποία παρέχει μεγάλη ευκρίνεια ανάγνωσης. H τροφοδοσία δίνεται από μπαταρία λιθίου διάρκειας 10 ετών.

Πληροφορίες για το λογισμικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για την μετατροπή των ενδείξεων σε πραγματική κατανάλωση, αλλά και για το οργανωμένο τμήμα των υπηρεσιών μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τις Υπηρεσίες.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ  ΠΑΛΑΙΩΝ   ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
με το σύστημα SIEMENS SET 

   
   Η εταιρεία μας ασχολείται με την αυτονομία και την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια. 
Με αφορμή την αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης και την επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης σας παρουσιάζω το ήδη γνωστό σύστημα SIEMENS SET της αυτονόμησης παλαιών πολυκατοικιών.
   Το σύστημα μπορείτε να το τοποθετήσετε  σε όλη την Ελλάδα και να μεταδίδει τις μετρήσεις μέσω ασύρματου δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία μας μπορεί να σας υποστηρίξει από την αρχή της τοποθέτησης του συστήματος μέχρι το τέλος δηλ. την έκδοση κοινόχρηστων και αποστολή μέσω e-mail στο γραφείο σας.
    
Η συσκευή WTX16.GSM είναι μια μονάδα που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω κινητής τηλεφωνίας.
Δηλ. έχετε ένα καρτοκινητό τηλέφωνο. Εσωτερικά της συσκευής θα τοποθετήσετε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM όπως και στο κινητό τηλέφωνο σας.
Με την συσκευή  WTX16.GSM μπορείτε να διαβάσετε τις μετρήσεις από τους:
1. κατανεμητές των σωμάτων WHE460
2. θερμιδομετρητές  WFN 26 
( π.χ για τα boiler )
3. υδρόμετρα  νερού WFH 36
καλώντας από τον υπολογιστή μας μέσω του λογισμικού  ACT 21.  
 
Η κατανοµή των δαπανών θέρµανσης εφαρμόζεται με την πραγματική κατανάλωση ώστε ο καταναλωτής να έχει θέρμανση τις ώρες που θέλει και να µη γίνεται αλόγιστη χρήση σε ώρες που το διαμέρισμα είναι κλειστό.
Θεωρείτε αυτονόητο ότι εκεί όπου θα τοποθετήσετε τη συσκευή θα πρέπει να έχετε καλό σήμα του GSM δικτύου και μόνιμη παροχή 230 V.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του συστήματος είναι η απόλυτη συμφωνία των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων. Όπως φαίνεται στην παράσταση αλλάζετε μόνο τον διακόπτη προσαγωγής του σώματος και τοποθετείτε την θερμοστατική κεφαλή. 
Ο κατανεμητής
δαπανών τοποθετείται επάνω στο κάθε σώμα. Ο κατανεμητής δαπανών εκπέμπει 4 φορές την ημέρα για κλάσμα δευτερολέπτου στους 868 Μ
Hz. Η μονάδα ασυρμάτου δικτύου WTX16.GSM καταγράφει όλους τους κατανεμητές. Στο λεβητοστάσιο τοποθετείται αντιστάθμιση καυστήρα RVP 200 και μια βαλβίδα διαφορικής πίεσης για by-pass.
Η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται στα μεν διαμερίσματα γιατί η θερμοκρασία του δωματίου ελέγχεται από την θερμοστατική κεφαλή στο δε λεβητοστάσιο η θερμοκρασία νερού του λέβητα ελέγχεται από την αντιστάθμιση.

 

Αυτονόμηση δισωλήνιας εγκατάστασης
(Προσπέκτους - Μοντέλα - Αρχείο .pdf 230 kb)

Φυλλάδιο Ενδείξεων Κατανεμητή
(Προσπέκτους - Πληροφορίες - Αρχείο .pdf 31 kb)

Φυλλάδιο Σχεδιαγράμματος Εφαρμογής Κατανεμητών
(Προσπέκτους - Πληροφορίες - Αρχείο .pdf 66 kb)

 
 
Εταιρία | Επικοινωνία | Φυσικό Αέριο | Θέρμανση | Ενδοδαπέδια Θέρμανση | Κλιματισμός | Θερμιδομέτρηση | Τεχνική Υποστήριξη | Υπηρεσίες Θερμιδομέτρησης
© 2006 Telethermansi A.E. All Rights Reserved Created by Hellas Internet